Att åka till malmö.

Just nu är klockan runt kvart i 10 på självaste valborg, sista april, i bålsta hemma hos min mamma och pappa, jag sitter här med min örtefors marketing penna och försöker plugga. jag har ingen musik, jag hör vara ljudet av disk maskinen samt min far och sambos rop ifrån vardags rummet efter att någon gjort mål eller om vad domman missat Jo jag sitter här och drömmer om självast malmö resan vi gr oss in på imorgon.

Klockan 03.30 är dett uppstigning, bilen börjar rulla mot helsingborg kl 04.00 väl sedan i helsingborg tar jag och hampus tåget vidare till malmö ca 53 minuter tåg resa medans min mor och far samt mormor och morfar tar sig vidare till tyskland..

Jag har länget så efter denna resa. vid ca 12-13 är vi i malmö verry nice, uppdatering från helgen kommer.. FAN VA NICE:..


Ses.

Miss m

En kväll med tee.

Ikväll ställde jag en kastrull med vatten på spisen och kockade vatten, jag slog upp de i en tee kopp och lade i lyckans tee med lite mjölk. Att så lite kan få en att känna sig så där vid liv. Sen kom hampus hem och min tisdags kväll blev som vanligt, inget tv tittande för mig nej nej. nu är de fotboll för hela slanten..

Jag hade en vän förut som fick alla runt i kring att höra som hon ville, hon får så vitt jag vet att hon pekar på, villh on se på ugly betty och ingen annan är de ugly betty som ses på ändå.. hon tror sig vara en drottning på sin tron. Jag skulle aldirg låta mig bli sådan. även om jag önskar de ibland för att kunna se på min tv eller göra som jag vill men jag vet att inget löser sig med att tjata, ingen vill vara med någon som tror att den härskar över hela världen och alla dens vänner vara dens tjänare. Nej tack. Jag låter heller hampus se på sin tv och laga den matan han vill. jag känner mig nöjd för de.

Ojoj nu vart de lite ilska i detta inlägg men åå orka sensurera sig.
 
Jag har i alle fall min kopp tee och hampus famn som väntar..

En kväll med ilska och tee..

Miss M

en befrielse.

Idag är en dag jag inte kommer allt glömma, att man har sådanna människor i sin omgivning som gör en så lycklig. jag trodde aldirg att jag skulle ha chansen att möta sådanna människor men jag har de.. de är mina vänner, de är ina beknata, de är mina föreläsare på min skolan .. Jag är lycklig.

Igår var jag i solna med min syster och wilmer, vi var på råsunda min syster skulle till läkaren och jag var barnvakt för wilmer, vi gick på promenad sen när linda var klar gick vi i solna centrum se var mysigt.. sen åkte vill till farmor och farfars grav var inte vart där på flera år se de var skönt att åka dit och hälsa på. köpte lite blommor och gjorde fint för dem..
 
image121
I miss you.

imorgon åker vi till mamma och pappa och sover över för att åka till malmö på natten mellan onsdag/torsdag,
Vi ska umgås med ett par underbara människor i hela fyra dagrar. vi ska umgås med dennis och mia. det är helt sjukt hur kul vi kommer ha.. dennis vet ni ju är hampus bästa vän. mia ha hon är totalt galen,, hon är en sådan där människa som man bara man kan önska man var en gnutta av.. de var ett tag sedan vi sågs sist men de kommer bli så NICE..

Sedan har jag bytt praktik nu.. med hjälp av min lärare solan har allt fixat sig, från coh md nösta vecka ska jag börja jobba i en annan butik i uppsala och jag könner att de kommer bli kanon bra..

Jag är nöjd nu.

Miss.m

Att älska eller inte.

Problemet med att bo i ett stort höghus med väggar som papper är väl att man hör de mesta.
Och jag tror ärligt att alla 32 lägenheter på VV 11 håller på att tröttna varandra, Antingen för att de har fest varje helg eller för att de inte tar bort luddet i torktummlaren eller hel enkelt har sängen ett par cm från väggen och ja vi kan säja ibland dunker de lite för intensivt för att man ska kunna tror att de är något annat än LOVE MAKING. just nu tror jag att de är snarare det sista alt som gör de flesta på VV11 iriterade,, nu när det väl dunkar i våra väggar har grannar börjat slå tillbaka.. kanske lite pinsamt. men jag fårstår dem.. allt jag kan säja är väl att vi älskar inte dem lika mycket som de verkar älska varandra..
Det är helt sjukt. Jag kan erkänna att jag är lite trött på de, det är värre än kaniner.
att man inte kan få sovmorgon på helgen är jag helt enkelt inte okej med. Men som sagt vi få stå ut.
Men som sagt ORKA..
"Kan ni inte motionera på annat vid?? en promenad ett nått kanske är något att tänka över, Eller flytta sängen ja varför inte"

Jag sitter en södags kväll och skriver om mina grannar.. jag måste skaffa mig roligare saker att skiva om.

/M

KALAS??

image120

Lördag är de kalas..
Grillning och sedan A.Tensta på JoarBlå.

VAR, NÄR, HUR???

Var, förmodligen hemma hos mig.
När, lördag, runt klokan 5, 6 eller nått sånt.
HUR?? på ett glatt humör..

SES VI??

Vår Nyheter

Idag lade jag upp mina vår nyheter på AUGUSTIKID.BLOGG.SE, gå in och titta på de fina smyckerna får våren.

image118image119
Smakprov.

Glöm inte augustikid.blogg.se

Pizzabud.

image117

God dag.
Idag är hampus på 120 års kalas, jag blev hemma, inte på egen begäran men men,
Jag har suttigt hela dagen och jobbat.. mina nya smycken är jätte fina, jag är super nöjd.
Sedan jo att relatera till bilden. eftersom hampus inte är hemma och jag orakr ärligt inte laga mat till mig själv så bestämde jag mig att beställa pizza..
det som kändes var väl lite illa att pizza gubben viste vad jag hette..
Hm malin va.. eller hur..
PINSAMT vänner, PINSAMT..

Aja jag behöver en hals modell.. måste fotogarfera mina smycken..

Trevlig helg.

/Miss.M

Eyes on me.

image116

Gott folk.

Med tårar i mina ögon ska jag bekräfta att jag haft haft den kassaste veckan i min livs historia.
Först påkörd bakifrån av den tant (ha ho tanten var väl kanske inte äns fyllda 30 men hon var en jävla tant för de) sen så gick jag på en jävligt misslyckad föreläsning om import, jag gick efter halva.. missade bussen stog i ösregnet och svor, sen börjad min lia.. PUNKT slut.
Veckan är över..
Nu är de helg.. Kan inte påstå att helgen kommer bli så mycket bättre..
Två veckor till MALMÖ...

PÅ måndag kommer mina nya smycken ut på AUGUSTIKID.BLOGG.SE..
KÖP.KÖP.KÖP.KÖP

/Miss.M

Ps. ge mig kraft, ge mig ett glas vin, ge mig ALLT.


village.

idag är min första dag på village.. önska mig lycka till image115

/
Miss.M

Fredag/Lördag.

Jag och hampus åkte till Bålsta för att äta middag och dricka lite vin med min stora syster hennes sambo och wilmer. , det var mysigt. Vi invigde grillen för först gången iår och sedan såg vi på tv och alla somnade nog lungt och fint vid halv 12. sedan vaknade ialle fall jag vid 9 för att käka frulle, sen åke vi hem vid 11 tiden..



sedan var de meningen att vi skulle åka till uppsala för att käka middag med några i klassen, men jag fick feber och mådde kast, jag sov mellan 5 och 11 igår,, sen sa jag natti natt och somnade återigen i sängen..

Trevlig helg

Miss.M

Tenta Torsdag.

Idag är dagen då jag gjorde min allra första tenta, jag tror de gick bra, jag känner att jag kan inte fått mindre än g ialle fall så jag är nöjd. Men de har vart riktigt plugg inför detta ialle fall. me de käns skönt att de är över nu.. nu är de två veckor kvar till nästa tenta haha bara att gräva ner sig i böckerna igen.. ( papper, papper, papper överallt.)

image100
(Sofia.H & Linnéa.M, hemma hos Linnéa.M)

Imorgon ska jag åka hem till min stora syster hemma i bålsta, vi ska laga middag och umgås. vi ska grilla kyckling och kött göra klyftpotatis och grönsallad,, det ska bli super nice. har köpte nya kläder till wilmer, hampus har valt och jag är super nöjd, jag hoppas de tycker om kläderna,, ska bli kul.. träffa dem och gulla med wilmer..



Nu ska jag sätta min och arbeta med mina smycken,, på måndag är de dax.. =)

Miss.M



Tisdag.

Idag är de då tisdag, jag hr tills för 20 min sedan gjort klart mina förbetedelser för min tenta på torsdag, jag har suttigt i 12 timmar med detta jag har inte kunnat sova,, gick och la mig klockan 3 i natt, jag tvingade mig till söms, sedan tvingade jag mig upp kl 8 för att hinna klart och ja jag hann till 12 så ja nu tänker jag inte plugga marknadsföring i dag.

sedan hittade jag detta klipp

Och jag blev så jävla glad igen..

Nu ska jag sätta mig ner med mina smycken och göra klart lite smycken till min LANSERING på måndag..
Ni håller väl er uppdaterade! ni har väl skrivigt upp det i eran allmanacka att hålla koll på augustikid.blogg.se
när mina nya fina smycken kommer upp..

M

Tenta plugg.

klockan är 1 och jag sitter fortfarande och pluggar på min tenta jag ska ha på torsdag,, jag är helt slut och tänker nu gå och lägga mig,, ska upp kl 9 i morgon för att hinna skiva klar allt detta för att jag ska skicka iväg de till mina klasskompisar innan de går hem i morgon från skolan.
Jag måste vara helt tokig som trodde att jag skulle klara av de..
Sedan i morgon måste jag göra klart lite av min nya kollektion som jag ska lägga ut på måndag..
så hål ögonen öppna då på Augustikid.blogg.se
Kanon fina smycken till våran och sommaren.

Jag ger alla, alla rätt svar på tentan..
Jag är otroligt snäll.

Natti natti.

Shoreline

image99

"ever since i was eight or nine.
i've been standing on the shoreline
all my life i've been waiting for something lasting"

Jag mins när jag fick Anna Ternheims första skiva. Hampus ahde bestäld den drån Ginza tillsammans med ett par stora hörlurar, jag mins hur jag var i helt extas när jag fick skivan. jag min hur jag satt i mitt flickrum och lyssnade på AnnaT i mina stora hörlurar. jag satt där på golvet på mina strora puff kuddar och kännde hennes röst visk i mina öron tills jag somande. Var de lycka?? ja de vet jag inte,, det var nog en form av lycka, en from som man inte kunde sätta fingret på.. Typ som när jag började lyssna på kent.. vilken grej. det var ju livet,, jag kan satta på en skiva nu och ja,, jag kan gråta,, jag mins alla känslor allt hopp all tro. kent gjorde mig lycklig helt enkelt. Sen kom JohanB.. ojoj.. musiken..

"Radion spelar våran sång, så snurrar min jord igen för allt vi drömde om en gång."

Idag har det vart söndag, det är ialle fall den dagen som stått i min allmänacka. det har vart en rätt deppig dag. Tills bara för några veckor sedan käns det som om alla dagar är lite jobbiga,, Jag tänker mycket på framtiden och mitt liv efter skolan, kanske inte så mycket på vad jag ska göra efter skolan men på hur de kommer se ut ,, sedan tror jag att jag kommer bryta ihop om inte hampus kommer in på skolan han sök nu.. Jag är ärlig när jag säjer att kommer han inte in käns det som om allt är förstört, jag Vill så gäna förlova mig,, men detta kommer ej göras innan vi känner att våra liv är på väg någonstans och inte heller på tal om barn innan de.. allt är så körigt, jag veta att jag inte borde tänka på t ex barn före de är dax men när fan vet man när de är dax?? jag har flera nära och kära och avlägsna bekanta som tycker att det är dax nu, det är dax att för öka flocken.. Svaret är nej jag är inte redo, men frågan är ändå Kommer man någonsin vara redo?? kommer det bli perfekt?? och när man väl sitter och väntar på att man ska bli redo och sen tillsut är väl allt i den mån perfekt som de kan bli, är man lite rädd för att det ska vara för sent. för sent för att skaffa barn. Jag har skräcken i mig att jag aldrig kommer få känna hur de käns att bära ett barn, att få födda hur jävla jobbigt de än kan vara, att få hålla om sitt nyfödda barn, få vara rädd och oroa sig i all framtid. jag är liv rädd att jag aldrig kommer få känna den känslan att vara gravid..
Varje gång jag försöker prata med någon, jag försöker öppna mig, beskriva känslan om min rädsla får jag alltid bakslag, det ända jag hör är -men lilla vän du är för ung för att tänka på barn- och -tänk inte på de nu det kommer att ordna sig när de är dax-, men jag tänker på de nu, jag är rädd att jag aldrig kommer bli tagen på allvar, min största dröm är inte min karriär inom handel, de är att få gå igenom 9 månader var lycka och förjävlig foglosning, att få gå på promenad med min barnvang, att få dela något så äkta med hampus.
Jag hatar att känna mig ovis och dum.
Jag är snart fyllda 22 jag är ung, men jag vill bara vara säker på att det fins en framtid för min dröm. 
Jag vill vara säker på att när det är "dax" ska jag kunna oxå..

Jag vet jag låter dum, klart att jag ska leva i nuet, att jag ska at de när de kommer.. antagligen kommer jag få vänta oxå, jag får ta de när de kommer, men de hjälper inte mig nu..

Jag ska åka till malmö under valborg, jag längtar.!
jag ska äntligen få smita från känslan att snart fylla 22 och känna sig dum och ovis..

M

Ett glas vin blev två.

image98

En dag som denna, denna dag är inte mycket att prata om.

När jag var liten drömde jag om att bli journalist men när jag insåg att jag inte hade någon chans gav jag upp den drömmen. Sen ville jag konstnär men de sket sig när jag insåg att jag inte var unik, jag var precis som alla andra, sedan ville jag egenfröetagare, jag håller forfarande i den drömmen, jag vill verkligen bli framgångsrik..
Jag har börjar med att smida en plan, jag tror de kan funka, jag tror verkligen att de kan ge mig de jag vill ha..

Idag fick jag skjus av min markanadsförings föreläsare hem till enköping,, vi hade ett trevlig samtal hela vägen hem. han fick mig att tänka även om han inte vet om de.. Jag tycker verkligen om mina föreläsare. de får mig att tänka och vilja mera. jag är glad att jag har dem, jag vill inte riktigt tänka på hur de kommer vara att inte plugga mera, det är ju ett tag kvar tills vi skills åt men ändå tanken skrämer mig lite.

just för tillfället är jag rätt känslokall.
jag orkar inte.
jag skyller på tentan jag sak ha om en vecka..

M

RSS 2.0