är du?

Jag är sjuk, jag mår apa, om apan är lika sjuk som mig alltså. jag orkar inte, jag vill inte kryppa upp hur min säng i morgon bitti och må lika som nu.. jag har redovisning i morgon och ja vad säjer jag om de??
Jo jag är så trött, jag vet inte om jag orkar åka i morgon men jag har inte så mycket annat val än att åka..
IT sucks,

m

en glad kvinna

image93

Idag är jag en glad kvinna. Jag fick min lia plats på Village som jag ville ha, så från och med den 16 april kommer jag befinna mig i uppsala på village, Jag är så nöjd, käns skönt att ha de klart .

 Idag hade jag min fösta engelska lektion,, det var jobbigt eftersom jag bara hostade hela tiden.. och ja min engelska har blivigt så kass. men men efter detta hoppas jag på att mitt tal blir bättre.

Idag gjorde hampis hemma gjorda hamburgare och de var super nice, specielt med vinet till. såå himma mysikg med hamburgare och vin till middag,, haha en tisdag. inte illa.

ikväll blir de en lugn kväll. hampus är på träning och jag har hela 58½ kvm för mig själv. Helt underbart, ska nog ta ett bad och tväta håret samt pyssla om mig själv..

Idag är ingen vanlig dag för jag har nog min lycko dag..
hurra hurra, hurra.

M

en önskns dröm

image35
Och sen en längtan till sommar, en längtan till kortkort och värme.
Just nu sitter jag näsdukar och en röd näsa och önskar att jag oxå hade fått påsk lov. Denna vecka. (påsklova veckan) har jag massor att göra. Jag ska ha engelska idag, sedan är det bara massa plugga till tenta redovisningn min grupp ska ha på fredag. (jag skulle hellre åka till malmö)
Jag måste hitta en lia plats, Jag har panik när de kommer till de,, jag trodde jag hade fixat de men nej nej.. Får se nu efter klockan tio..

dagen består av att kle på mig, ringa massor av samtal. åka till skolan och ha min fösta engelska lektion. sedan ska jag hem hänga tvätt, äta och PLUGGA..
Önska mig lycka till .

/m

jag tackade nej

 
image38


i princip har jag sagt hej då till min barndom,  jag har i princip sagt he då till allt jag visste, till allt jag vet.
orka ta de en kväll som denna,,

H, allt är inte inget, allt är du.

M

yo..


bitter sanning

Till er alla från oss alla (mig) en riktigt jävla sanning

- Mitt liv ser annulunda ut gemnfört med hur jag trodde att de skulle se ut. kanske inte fysiskt men psykiskt. Är jag besviken? Ja, kanske lite faktist.. men de tragiska med en blogg är att man får inte skriva vad man vill utan att man har 5 personer som känner sig träffade och förhöppningsvis på ett bra sätt mn allt för många är de 5 personer som blir arga för att de har tolkat allt helt fel. tex som om jag skrev, jag avskyr inte sig, jag bara ogillar ditt sätt att vara/finnas på, då skulle det vart ett par personer som skulle ha tagigt de fel och tagit åt sig. därför ska man helt enkelt aldrig skiva du i en blogg för att ndevika förvirring. Man skall inte heller skiva något som kan få någon att bli arg, jo man ska allstå inte läsa min blogg gämt, man kanske skall läsa mellan raderna ibland. 
 
till den bittra sanningen då, jag hatar att älska blogg.


Sedan då. just nu i mitt liv, ja jag har gått i skolan i 1 månad nu, det funkar, jag har skrivigt under ett pedagogist avtal vilket betydet att jag måste hålla avtalet tills skolan är äve, jo vist.. jag tror nog att 28 "studenter" kan hålla vad de lovar första veckan i skolan..

Annars vill jag säga grattis, jag skulle ha vart där.
men jag har skrivigt ett avtal om att vara ärligt mot mig själv, jag ska vara en av de förhoppnings vis  28 st som håller vad dem lovar. Jag är ledsen, men ajg måste lyssa på mitt hjärta.

ps. jag kan lova att de där kommer ca ja kanske fyra reagera på men jag syftar bara på "dig" kom ihåg de.

Sedan glöm inte att besök min väns hemsida som  nu i dagarna ploppade upp på www.
sidan är www.toinone.se . gå in och kika, jätte fina smycken,

/m

Okej, Jag är arg.

Het rubrik eller hur.

Jo idag då.. Jag skulle ha tillbringat hela dagen till att plugga. skulle läsa in kompenier 1-9, 11, 16 och 32, Detta innebar att jag skulle ha läst ca 120 sider idag, och vad har jag gjort då frågar ni mig? jo ja jag inte gjort de jag skulle ialle fall.. Jag har jobbat med mina smycken tillsammans med min gamla vän carro (nu låter de som om hon vore 100 år gamal men de är hon inte, vi pluggade på gymnasiet tillsammans, därav gamalvän) sedan gick jag på ett möta ang mitt "företag" som käns långt bort just nu, det bräner inte iknutarna längre..

sen då, Jo jag åkte till carro och hjälpte henne fotografera produkter till deras hemsida som öppnar snart. (återkommer med hemsidan när den öppnar) YOU GONNA LOVE IT.. Jo så nu är klockan mycket och vad har jag gjort tänke jag då?? Ja inte läst de jag skulle ialle fall .. sedan brättar linnea att vi kanske kommer få ett popquis imorgon.. att hon kände det på sig. och vad säjer jag?? JO jag är körd..!!!

Jag har inte rickigt insättatt jag är numera student. dax att börja inse de kanske eller??

sedan då, jag har komplex och jag kan inte göra något åt de.. försöker äta nyttigare och röra på mig mer och vad händer?? jo jag går upp i vikt. jag växer som en ballong. NICE?? nej!! sedan snubblar jag in på en tjejs blogg som är helt perfekt. de gör mig arg? vad har hon gjort för att förtjärna allt de där?? morrr morrrr, jag tänker inte svälta för att komma i de där kläderna.. men jag är fan inte långt ifrån..

Jag menar är jag student ska jag väl leva som en fattig student. sluta äta mat och bara dricka kaffe. se hur länge jag klarar detta eftersom jag hatar kaffe... nice..

/m

kalas.

image92

I onsdags hade vi våran första klass fest. det var kanon kul. alla var glada och pigga.
Bilder från mig fins på pixbox.se - vanesak
Och bilder från hela klassens kamror ligger på bilddagboken.se - FID3

Jag hade en kanon kväll. Jag har världens bästa klass.

/M

RSS 2.0