Ses det som en övning

m
Ett öga rött

Onsdag
, idag tog jag felicia till klubbholmen, Det var fantastiskt väder, solen sken och vattnet var stilla. dit ska jag åka och fika en dag. vi letade kottar, vi hittade super mycket med bra kottar.
sedan har jag skrivigt klart mitt cv idag och imorogn ska jag söka två jobb, ett i västerrås och ett i sthlm.

på fredag sak jag hem till min syster och vilmer. ska ta med ullis så hon får se vårat nya tillskott.

/malin

En ny dag

malin

Idag är det tisdag och jag har tillbringat dagen på AF. Det gick bra, skickade in min ansökan till skolan jag ville gå på till min nya handledarepå AF, får se vad han säjer, om han godkänner den skickar jag iväg den på en gång. JAg ser ljust på framtiden. ser framimot en ny start.  
det var verkligen en kick för mig att vara på vårat avstamp möte idag, jag fick berätta om min erfarenhet och dela med mig till andra om vad jag kan och vet. och det var specielt roligt när andra var intreserade av vad jag har att säja och ville veta mer och tyckte att jag gjort bra. en rikgit kick.
Jag fick känna mig speciel och kunnis. helt enkelt smart. så tack.

När jag kom hem knäppt jag på datorn och tog fram min kamera som jag så längesedan använde. Fan vad skönt det är att fotografera. satt mig sedan på PS och fixade lite bilder. jag känner mig lyckad idag. Idag är en bra dag, En rickigt bra dag. Jag sak även laga mat idag, vet ej vad ajgs ak göra men nått blir de, var och handlade igår på WILLYS, billigt och bra för min plånbok, så jag ahr många vad att välja mellan idag när jag lagar mat till mig och hampus, Imorgon ska jag och felicia ut och plocka kottar och lingon ris, kanske en svamp eller två.

(skorna har jag köpt på stadium älskar dem, jag är redo för snö.)

Nu är det dax att städa sovrummet tills hampus kommer hem. en mysig överasking eller hur.

Gangster brud - mange schmidt

/M

Vinter tider

inatt var det dax att ställa om klockorna, ställa tillbaka dem så vi får sova lite längre, jag vaknade ialle fall tidigt, runt 8 (vintertid), jag önskar att jag kunde säja att jag var utvilad efter gårdagen men nej. jag är bara trött och läss på människor. natten till lördagen bestämde sig min/vår "kära granne" att ha efterfest, kl 03.17 vaknade jag och trödde att någon var på väg in till oss, musiken var så hög att jag trodde att det var någon i vårat vardagsrum och kalasade. detta är inte första natten som är förstörd av våra "kära granne" och hans intresse för musik. jag blir så ledsen att man föredrar att inte vara hemma, men letar efter vänner att sova hos för att få en god natts sömn. vår "kära granne" har inte bott här ens en månad och jag håller redan på att dö ut av sömnbrist.

det är söndag och jag blir hemma imorgon.

m


What if

morgon började med att datorn gick igång och tangenterna på tangent bordet började låta, med full fart under fingrana skulle jag sammanställa mitt arbetsliv i ett brev som kommer avgöra min framtid drastiskt. MY good, det är lite lätt att övertala i meningar varför manär perfekt, varför man är ment to be för just denna utbildning. Panik, ångets, jag vill bli stor när jag blir stor.

idag är det fredag och jag drivs mer och mer till tiden innan tiden, tiden så jag var 12 år och det var sommar, då livet var allt förlätt att leva, då man var okuning om livets alla snesteg och lycklig. Jag dras imellan verkligheten och drömmar från förr. my good, jag är 21 vilket nästan klassas som vuxen. vilket jag ej vill stämma med, jag är ung. liten, oskuldfull.

Ni anar ej hur mycket med papper man ska fylla i, hur många frågor man måste besvara och ord man ska förstå. jag blir tokig på allt som ligger i min händer, ska göras och jag orkar inte. först ska papper til ams fyllas i sedan till alfa, sedan till min gamla chef, till min nya utbilning. det är inte klokt.

Idag ska jag köra mina svärföräldrar till kalas sedan tillbringa hela kvällen med hampus och hans syster och kolla på idol (de är de man gör på fredagar va?) sedan somna helt utmattad och vakna upp imorgon helt utvilad.

m


All that she wants

Dag 3

Idag var det dax att titta i brevlådan efter mitt löne papper, och suck, jag är numera en fattis människa, jag har råd med bröd och vatten, bröd och vatten kvinna det är allt jag har råd med.

ikväll kommer hampus syster hit och äter middag med oss, tacos, mums.

life sucks.


It's my lucky day.

Idag är det tisdag och är är numera offecielt arbetslös, var och skrev in på min ams i dag var där i sammanlaggda 2 ½ timme. Jag blev inbokade på två möten, fick ungeför ett 20 tal papper jag ska kolla igenom och fylla i samt vissa även skicka iväg..

Sedan börjar de roliga med i dag,  en rolig prick som körde på min bil när jag handlade lunch. jag avr tvungen att tack ner när jag vart inring att jobba på dagis för att jag är sjuk, det är min första arbetslösa dag på över ett år, igår tittade min far på min bil och kom fram till att jag måste köpa nytt avgas sytem, nya tändstift, jag måste köpa navelkappslar och tvätta biljäcken. det är bara lite av hur min första dag som srbetlös har sätt ut. Ska det börja så hör hur fan ska de sluta då?

snart är kl 15 jag är trött och ska via för sedan ska jag städa, bära in cäck från min bil och kolla på femman ikväll.

good luck.

På måndag börjar mitt liv

Igår när jag klev av bussen får att gå till min bil slogs jag av kylan, frosten känslan av en ny årstid. när jag kom fram till min bil insåga jag att frosten hade krypigt in i min bil och jag var tvungen att leta fram en fönsterskrapa. Jag tycker faktist om att skrapa rutan, det ger mig tid att tänka innan jag sätter mig i bilen för att köra hem, den 6,5 mil långa vägen hem.
idag är det lördag, lördag den 20 oktober. ink idag har jag tre dagar kvar på mitt jobb. vilket innebär att på måndag kl 14.00 är jag arbetslös, jag vet ärligt inte om jag ska var glad eller om jag ska fråga om jag får komma tillbaka. tankarna och känslorna är övervälmande. Tanken att vad ska jag göra nu slår mig i ansiktet mins en gång var 5 minut, min kropp har tagit ut sitt och just nu levaer jag i ett skal av oro. vad har världen kvar att visa mig?

Idag bestämde jag mig att radera alla mina gamla blogg inlägg för att göra plats till nya vilket var jobbigt, för i 3 år har jag skrivigt i denna blogg, det var 3 års ångest, glädje, tårar, skrik och lycka som med ett knapp tryck försvann, jag bestämde mig att inte läsa dem innan jag redarade dem det skulle vara alldeled för jobbigt eftersom jag är en ny människa nu, jag är så olik mig från för 3 år sedan. jag vill inte gå tillbaka till den mörka platsen jag var på för 3 år sedan, det är över nu. jag är glad och bär kläning större delen av veckan nu.

jag är precis som alla andra, jag försöker bara passa in. just nu, de ända jag vill höra någon säja är att jag är smart, att jag är duktig och att jag gjorde rätt beslut, just nu behöver jag alla, alla som kan få mina dagar framöver att bli så lyckliga som möjlig.

/Malin

RSS 2.0