FåÅår jag lov.

image5


MIn postis kommer inte komma med min paket idag heller, eftersom att tanten jag btsält från bestämt sig ör att inte skicka de, vilket ja gjorde mig ricktigt iiterad, här hemma sitter jag och väntar på min pket, min stor leverad för månaden. Nu vet jag inte om jag hinner få det innan jag måste iväg på smycks visningen. eller jag hinner få det men jag vet ej om jag hinner tillverka något till de, MORRRRRR.

Idag är de snö ute, men den smälter illa kvickt ialle fall, men jag ska gå och klippa mig idag, kolla på present till felicia och strefan. sen ska jag kolla på en ny kläning till mig.  jag har en lång dag framför mig.

Good luck.

ring på.



Min brevbärare hade inga brev till mig idag, min brevbärare, kom med mitt paket så jag kan jobba.
Jag väntar på paket, jag vill ha mitt paket.
Idag fyller hampus morfar år, på torsdag fyller hans lilla syster år. inom en vecka har han en ny kusin. en till törnsten i gänget. sedan fyller min svåger stefan 25 på lördag, mamma fyller år 2 veckor efter de och dagen efter mamma fyller M&H 5 år vilket vi ska fira med kalas med alla våra vänner,
Jag har var köpt krosat samet idag. 5 meter, jag ska ha det till smyckes partyt jag ska ha för tinas mamma och hennes kollegor om exakt en vecka. Jag tror jag ska fortsätta ha smyckes partyn. eller nått sånt. sedan planderar jag att kanske stå på rättviks markand om 4 månader.
Jag och hampus kom fram till igår att vi ska ta en sista minuten till thailand nästa år, kan även bli där innan jul vt är än. tror det blir i jan men vi sk åka då. ta en stol och åka ner, strosa runt och ära glass. i ska åka till thailand jag och min man.
Igår köpte jag inte nati borden, jag köpte skor isället, får köpa dem när jag vill sen istället.. Men jag älskar mina nya skor.


(denna låt (kt tunstall) för mig att vilja dansa med dig. denna eller adam tensta, vad säjer du??)

jag säjer det bara en gång till POSTIS, ge mig mitt paket.

/Malin.

Gott folk.

image59

Nej jag kan inte sluta skriva, jag är en sann bloggare. Gott folk jag kan inte stoppa mina fingrar att dansa fram på mitt tangentbord. Saningen är att jag älskar att skriva och jag leker man tanken att någon facktist läser min blogg, att någon facktist gives a danm. Nu vet jag att de är de, eftersom det är i princip ett samma antal unika sidvisningar varje dag. Jag vet att du läser punk.

senaste tiden har jag vart otroligt lycklig, jag får sitta hemma och tillverka mina smycken, sitta på internet och sova hur länge jag vill. Jag ska och visa mina smycken på en av mina vänners mammas jobb, det kommer bli kul att få höra vad de tycker om mina smycken eftersom inte många andra har vågat yttra sig.
Sen ska jag som sakt börja skolan om nästan exakt två veckor. det ska bli skönt att komma i ryttm igen. träffa nya människor och lära mig något nytt, starta om på nytt.

I fredags, ja det var en av de bästa dagarna i mitt liv, denna dagen ligger på samma nivå som att jag kom till, hampus och att jag kom in på skolan.. fan vilken kick att så petter. haha låter skit läjligt men de var som ett rus i kroppen och skumpan ludde bjöd på var priken över i:et. Bara så ni vet..

Just nu sitter jag är och väntar på att jag ska gå och lägga mig ( ja saningen är att jag verkligen väntar) väntar på imorgon så jag ska åka och handla in saker till "smyckes partyt" jag ska ha, samt ta en sväng till ikea och äntligen köpa sängbord till sovrummet. ÄNTILGEN...

Glöm inte att besöka augustikid.blogg.se - bara billiga & fina smycken

M

jag är din idol.

image78

Jag har haft dn bästa dagen på länge, klockan är halv 4 och vilket jag menare är att gårdagen var den bästa dagen på mycket länge, Jag förljde med hampus till v-rås för att han skrev upp och klarade det. oh yeah. sen shoppade vi, gästade sanna och sedan tillbaka till enköping väl i enköping betstälde vi pizza (aldrig mer på torino.) väl där efter gick vi hem till hampus mamma och pappa och jag kom fram till att hampus bara haft tur på att han klarade teori. väl hemma och iklädd i nattlinne och toflor säjer hampus fan petter spelar på joar vi går eller?? jo vist jag fick 20 min att duscha, kle på mig och sminka mig. SHIT, jag klarade de. vi tog vägen förbi fjärdhundragatan och kalle tog sällskap med den ner till JOAR BLÅ.. stog längst fram i 1 timme och n kvart, Jag och petter sjöng, jag stog alltså längst fram och sjöng med petter the one and only. helt sjukt, jag är din idol va.
Sedan ahr jag skakat hand med halva enköpings manliga befolkning i ålder mellan 19-24. illa jag har ont i mina amar oh min hald samt mian sönder trampade fötter... I´m the man.

Denna dag har precis börjar. jag är trött ska hämta en gamal klss kompis klockan kvart i 10. frågan är inte svår om jag säjer jag vet ej om jag hinner vakna till de.. INTE ILLA VÄNNEN

good lucke.

Jag ger upp.

jag bad om en sak, och vad gör ni. jag ger upp.
snart kommer denna blogg upphöra,
Tråkigt va?? nej just de ni har ju ej förmåga att svara.

M

beroende.

Hey you.

My good, jag är beroende av tradera igen, det är illa eftersom jag ej har cash, Men jag tänker så här att jag måste lägga ut för att få in. Jag har fått jätte många fina komentarer om mina smycken och min sida, (augustikid.blogg.se) så vad tycker du?? Jag tycks nog inte hört något av er?? vad tycker ni?? Ni som är mina bästa vänner, famlij och en och annan okänd, jag vill ha respons, ni läser min blogg varje dag, ni väntar på uppdatering ständigt. Jag vill bara att DU svara på min fråga, vad tycker du??

Idag vaknade jag kl 9.46 för ovanligheten skulle, oftast brukar jag vakna 9.39 eller 9.49 eller 9.59 konstigt nog något med nio på slutet men inte idag. Nå väl jag tog på mig min lila kimano som jag fick av min svärmor i julkapp och la mig sedan i tv:en för att inse att det är bara skit på tv. bara skit. Våra bästa år borde heta våra värsta år på tv, de har fan funnigt sedan jag var bra liten men åndå fyller denna skit ut  mist 4 timmar om dagen på tv3 2008. tv3 suger. Jag såg även att här om dagen var det 2 timmar av de här capich eller vad de heter. det är ju bullshit att man ska behöva äns flippa över den kanalen som inte har något vett i huvet utan att sänder dessa program dag in och dag ut., dessa program luarar bara massa gamla damer på pengar som de borde göra av med på sina barnbarn eller nått. dessa program sänds bara vid den tiden på dyngnet då de ända som ser på tv är vi arbetslösa som inte har bättre för oss, pansionärena som somnade framför tv kvällen innan och de som är hemma sjuka eller skolkar från skolan/jobbet. Nåväl. sedan satt jag mig på internet som jag även är oerhört beroende av, min blogg, min mail, och tradera, SHIT jag måste nog stänga av datorn nästa vecka för att överleva, ta tag i mitt liv och göra något med de.

sedan flyger min mamma och pappa till thailand idag. fick ett samtal av min mor att flyget var försenat, att planet var sönder och att den behöver reservdelar från frankrike. det är samma jävla plan som strandsatte flera människor för bara någon månad sen på arlanda, Min pappa är flygg rädd så han kommer nu att ha mycket tid på sig att fylla upp sig på whisky innan planet kommer att röra sig mot thailand. härlig början va?? tyvärr är erat plan försenat för de är sönder haha, vi försöker fixar de och sedan åker vi runt halva jorden och håller tummanrna att ingen händer, om något skulle hända kommer ni själv klart att få ersättning (som om det skulle spela roll då).. jag har lite ongest att mamma och pappa åker, jag tycker inte om detta men vad ska jag göra?? fylla mig med whisky kanske, eller inte. Jag hoppas ialle flall att de kommer fram och tillbaka välbehållna.

Annars är hampus hemma hos dennis som nästa vecka flyttar till malmö, jag sitter med andra ord här på min blogg, på tradera och min mail samtidigt, ensam och äter chips, tv är på men på mute. haha, ska vi ta och klappa händerna för mig i morgon ska jag kle på mig och gå på fest det är väl ändåen framgång, att jag ska kle på mig för en gångs skull alltså..

/Malin

Hey there



Hey there delilah. 
Denna låt är fin, jag rysre när jag hör gitar strängarna vibrera. 

 Igår tillverkade jag två halsband och tre örhängen till min augustikid.blogg.se Ska lägga upp dem på sidan lite sereare idag när jag ahr tid. Nu ska jag kel på ig. Sätta på mig min älskade nya jacka och gå ner till stan och köpa vin och ta en tripp ner på h&m igen för att se om de har någora halsband på rea, sen ska jag hem och äta äppelpaj frånigår ska kanske till och med göra pankisar med vanilj glass. MUMS.
Dax att röra sig.

M

En ny livsstil.

Idag har jag vart på stan och kikat. Var först och skulle fixa patrik och sannas present till lördag och det visar sig att den kommer inte komma itid vilket suger lite granna men det får gå för denna gång, får försöka fixa något till på lördag så får de det ricktiga inästa vecka.. Sen gick jag till H&M, Jag köpte mig en snygg grå jacka för 300 kr, sen gick jag till pärlan och köpte mera pärlor till min andra blogg.

Lovade att jag skulle diska idg men jag orkar facktist inte, känner inte att det är upp till mig bra för att jag är hemma. tyker att hampus kan göra något när han väl är hemma. han sitter bra på gf och gör inte mcyket med nytta där inte.. Det gör mig smått iriterad. MORRRRR..



Jag ska gå och vila sen kanske diska.

/m


it´s nice.

Idag öppnade jag min smyckes blogg. www.augustikid.blogg.se, jag har redan toppat statistiken på antal besökare, rätt nöjd för de. Jag hoppas mer på att om en månad kommer jag kunna säja att jag fått in så mcylet med cash att jag är ekonomisk oberoende. (jag hoppas ni fattar ironin) Men jag är rätt nöjd med själva sidan. håller på att göra en rickig hemsida men det kommer att ta tid innan den kommer upp så den andra bloggen är ett bra altenativ just nu=).

Idag har jag vart på ams. Jag träffade för första gången en trevlig handledare. "Tack du" det känns skönt att säja hej då till dem på ams, inte för att jag vart där länge med skönt att slippa all press att söka job hela tiden, jobb som man varken vill ha eller vill veta av. det är sjuk.

Den 11 feb börjar jag plugga, bara en månad kvar, rätt nöjd. ahr som sakt skickat in alla papper nu. alla förutom csn, de ska jag skicka i morogon,,
Jag ska jobba i morgon, ska bli kul och se hur mycket jag kan göra med mitt knä. haha rickigt kul men de ska bli ännu roligare tt få träffa barnen igen.. har saknat dem lite men kommer sakna dem mera efter nästa vecka så jag inte ska jobba där mera. men men.

Igår var jag hemma hos min mormor och morfar. min mormor fyller år. så grattis.



Idag ska jag laga fiskarens gryta. mums.

M

Besök.

Besök www.augustikid.blogg.se och beställ.

Smyckeri, smyckera

       
     


Jag kommer inom kort att börja sälja bland annat dessa smycken på en sida som jag än inte fixat till så kommer mer om det inom kort, men om du är intresead av något av detta undertiden kan du höra av dig.

/M

hurry up.


Svar ja jag har snow joggers och faktum är att jag älskar dem. Det är dem skönaste skor jag någonsin satt på mina fötter, de är varma, mjuka och skitiga. Ja de kanske inte är de snyggaste skona på marknaden men de är mina skor, det är mina egna sköna skor som jag har när det är kalt och när jag är och jobbar.

Idag har jag vart i The big appel västerås och kikat runt lite, Jag har sätt ut som ett pucko med förkort ben eftersom jag halkade igår och slog upp mitt knä. faktum är att jag hemskt gärna skulle vilja ha ett apr kryckor med de är ingen som lånar ut någora åt mig. jag trodde jag bröt knäskolen eller nått igår efter min närkontalkt med marken. Det är sällan jag ogillar snö men igår hatarde jg plogbilen som glömt att sanda efter sig. Så i västerås så var vi in på lagerhaus, gina tricot (där jag handlade två kläningr) och stadium, sen åkte vi till ikea där vi lade ner mesta pengar. på en ny tavla en present och två korgar, det börjar bli hemtrevligt här hemma nu.
Annars då ikväll kommer dennis över med hans systersbil (han ahr ju skaffat körkort) sedan ska vi käka och se på någon halv dålig rulle med arnold.

Imorgon ska vi tvätta och åka till min mormor.
trevlig helg.
 
 Ps, bilden är från nyår. "Best of friends". 2008 Sanna&Malin bästisar. Ds


Min första dag,

Idag vaknade jag och fick lusten att göra någon nytta, Jag har pratat med kommunen, ams, jag har fylt i mitt csn papper ang lån. Jag har fyllt i alla papper till alfa och satt frimärken på dem. Jag har städat linne skåpet, samt så har jag gjört ett halsband. Jag ska även städa vårat sovrum. Klockan rä inte äns efter lunch och jag har redan gjort det mesta jag hade bestämt mig för idag. Detta är började bra eller??

Nyåret då!!
Sanna, jag och tina, vi hade en super kväll med våra män, Patrik var glad, hampus sov och hyttan var rund under fötterna. I år är sanna och jag bästa vänner,

Mitt nyårs löfte, haha jo jag har ett,
Jag ska försöka mitt bätta att de det bästa med allt. jag ska var glad så gott som det går och vara vuxen..
Haha..

/M

RSS 2.0