Merry Happy

Idag är det onsdag, jag är trött, sliten och tjock, det är vad jag känner idag. men utöver de är jag rätt glad, jag har fått lång vick, jag ska jobba fram till jul minst tre dagar i veckan är jag bokad på. jag ahr fullt up, de sliter i mig så fort jag är ledig. men det är bra och jag blir glad över att känna mig så eftertraktad att alla vill HA EN BIT AV MIG.. 

När jag slutade jobba igen kl 4 åkte jag till mamma och pappa och pratade med dem ett tag sen åkte jag till min syster och hälsade på wilmer. vi pratade om dopet och faktumet att de ska komma på fredag och hälsa på i mitt hem. sen kom jag hem och det avr dax att städa. mitt hem ska se ut som de gör i family living.. haha... 

jag har mycket att göra innan julmarknaden oså. stickar på jobbet och bållar koppar när jag är hemma jag ahr för mycket att göra.

Fotboll i kväll och kalas på fredag..

November.

en dag


Just för tillfället käns allt meningslöst, jag andas och andas utan anledning, jag går fram och tillbaka utan att komma någonstans, jag blir arg och ledsen, besviken och deprimerad. jag lovade mig sjäv att inte gå tillbaka till det som är så jobbigt, jag lovade men ändå hamnade jag härigen. Ingen tröst ingen ro jag orkar mer än vad jag tror men snart är väggen inte långt bort.Jag är rädd varje dag, jag är less och rädd, IT SUCKS.

Annars så har och kommer jag nog bara få jobba 2 dagar denna vecka. oddsn att jag ska få jobba på fredag är inte så stor anser jag .. jag vill jobba mera. Jag önskar inget annat än ett jobb, ett rickigt jobb, bara för nu. något bra., något roligt. något som får mig att vilja kliva upp ur sängen för. Jag ahr hört av mig till motiv och bät dem om lite tider jag hoppas jag får 10 st i december, de skulle rädda januari för mig. jag hoppas och ber.

Annars då. 2 veckor kvar till julmarknaden. har mycket att göra vilket facktist innbär att jag ahr inte mycket med tid över för annat än att tänka på jobb, sticka, måla och baka bröd. Jag har mycket att göra ändå. men men.. nästa vecka kommer min syster och hennes sambo med vilmer till mig de ska äta middag, sen ska vi till mina svärföräldrar och visa upp världen söstaste systerson. det ska bli kul att de ska komma. de har inte vart hemma hos mig sedan vi flyttade och det var ju ett tag sedan fasten vi bara bor knappt 4 mil från varandra. sedan ska jag och hampus förhoppningsvis till dennis och mia. en hel kväll där. Längtar oendligt till livet..

Vi har fått nytt golv i vardagsrummet nu, vi passade även på att möblera om. och jag är ärligt när jag säjer att äntlign vi trivs, vi kan kalla detta vårat hem. det är så underbart vacket här hemma nu.. vill aldrig flytta,. så "kära granne" håll keft.

god kväll. /m

thats how I feel about you.

image8


Om en dag är en annan dag, vad är då denna dagen??


Jag har jobbat nästan hela veckan och jag är helt slut, vilka barn. Jag har saknat barnen, även om det inte är några speciela barn jag saknat så har jag saknat barnen i allmänhet, Det är skönt att vara tillbaka till min nivå. (haha) I nästan vecka är jag endast bokad en dag men jag hoppas på mera kan inte sitta hemma.. Så vad ska jag säja, jag skällde ut min "kära granne" igen, jag tror att min "kära granne" tog mig på allvar denna gånen för det har vart en relatift bra ljud nivå idag. jag orkar snart inte mer. men men.
Vi ska få nytt golv på tisdag vilket nu innebär att jag måste städa ut hela vardagsrummet så de kan lägga golvet vilket innbär att jag måste städa resten av lägenheten för att få plats med allt de som egentligen ska stå i vardagsrummet vilket är ett STORT problem för visst är vårat hem stort men det är inte tillräckliget stort så vi kan fördela möblerna i resten av lägenheten under den korta tiden de gäller. illa säjer jag bara.

jag har lyssnat på kate nash hela dagen. jag tycker bara om henner mer och mer så henne vill jag rekomendera till alla som vill ha en bra dag,, jag är glad men jag viste inte varför, nu vet jag. KATE NASH jag är kär. Mums.

"hej hej ullis, jag hoppas vi hinner ses nästa helg så jag få seden berömda magen. hej hej ullis"

/Miss M

Glas av glas

20560-7

Klockan 8 klev jag upp, jag tog mig ner till källaren och började städa vårat förråd det var kul. hittade massor av saker jag inte sätt på jätte länge. Medans jag avr där nere ringde min telefon och det gläder mig. jag ska jobba tisdag och onsdag denna vecka, jag hoppas torsdag och fredga med men vi får se om de ringer, håller tummarna.  sedan har jag målat 2 tavlor, gjort 1½ halsband och en mugg. det avr vart en produktiv dag.

imorgon ska jag jobba. ÄNTLIGEN ..

/miss m

Made of bricks

image7
Kate Nash

Jag är lycklig, jag är glad. jag är en rund boll av överaskningar. jag har kört vilse idag. jag svor jag släppte några tårar och körde vidare jag hittade tillslut. jag hatar sthlms vägar och system. det måste vart en man som planerade detta hemska system. Jag hittade tillslut som sakt till vårat ända mål fördagen. saltsjöbo. Det var ett litet hus med underbara vrår och rum som hade sin egen charm. Jag vill bo där. ett underland var de. I love it.

har lyssnat på kate nash hela kvällen, hennes musik gör mig äligt talat lyckig. det får mig att tänka på andra saker än den hemska värden vi lever i. ibland mår jag bara så illa.

" jag saknar dig, jag trodde aldrig de men jag gör de. det gör mig så illa men jag saknar dig."

jag avslutar med I just want youre kiss, boy.


/Miss M

hyra p-plats

image5

Snö, ett täcke av snö låg över mitt land i dag när jag vaknade, mitt vinterland är nästan här. jag arh hängt ut fågelmat på balkongen och håller på att vinterstäda hela min lägenhet, mitt hem. Sommar minnerna ör långt borta nu, äntligen. snart är de jul. nyår och januari.

Igår var jag på intervjuv i stan, gick väl sådär, eller ska snarare säja att min prestation var över förväntan men jag tror inte att jag är den de är ute efter, jag tror jag är för "blond" eller vad man ska säja, och när jag säjer blond menar jag inte blåst. Men jag åkte som sakt ialle fall dit och jag är en erfarnehet rikare. det är bara leta vidare. Pratade med dagis i torsadg oxå och de sa att vi hörs nog i nästa vecka så jag håller tummarna för de..

Idag är det som satk storstädningn hemma hos mig, Hampus tog cyken och mötte dennis på olles för de skulle se på fotboll, han lyckas alltid smita när "vi" ska göra något, men emn det är lika bar att jag städar själv för då vet jag ialle fall att det blir gjort. Imorgon ska jag till skuru, hampus morbror har flyttat så vi ska åka och hälsa på. Det ska bli trevligt har knappt set dem sedan i sommras och sedan så ska hampus få en till kusin till januari så det ska bli kul och se hur stor camillas mage gar blivigt.

Amy winehouse -  you know I'm no good

/Miss m

I´m youre game

image4
-Miss M-



Varannan dag, topp och bott. när jag nått rockbottom når jag heaventops dagen efter. Igår var en pissig dag, vår "kära granne" hade kalas igen mitt i GA vart jag förbannad och gick ner och knackade på och skälde ut våran "kära granne" vilket resulterade i att han slutade en stund, (tills GA var slut) sen drog han igång igen, ibland önsa´kar jag att jag vore polis. Sedan idag då, jag skog upp ögonen redan kl 8 klar vaken som jag avr satt jag mig och skrev klart mitt cv (min handledare har fin putsat det) sedan kl halv 10 skickade jag ut två ansköningar till två olika klädbutiker. kl 12 ringde ett av dem och bad mig komma på intervjuv redan imorgon. Så imorogn ska jag till STOR staden och skämma ut mig. jag ahr redan fått up förhoppninbgen att jag kanske för de men jumera tiden går inser jag mer och mer att jag är nog inte den de söker, de bara trorde för att mitt cv är så jävla bra.

Kvällen har vi spenderat på linjegatan med hampus familj, hans kusiner var i stan och morbror bjöd på en super god middag, hampus kusiner är bedorande. precis innan vi skulle gå hem bar jag ner hannes han är 6 år och har precis börjat skolan, när jag hade han på min rygg sa han " det är tur att jag ialle fall har dig" ,  det var nog de gulligaste jag hört av han. sen tog jag på mig mina snowjoggers och min kappa samt min halsduk sa hej till andra andra och gick hem, och nu sitter jag här hemma, nervös för imorgon.

det kanske fins en mening för allt som gör ont, allt som skaver och svider. allt har nog en mening.

/M


RSS 2.0