I brist på annat

image27

Som sakt i brist på annat så lade jag upp denna bild för jag ahr ingen annan att lägga upp till ämnet.
Och sedan i brist på fntasi ska jag ut ikväll. Jag har bjudugt hem tina så vi ska väl dricka lite vin och käka kex och sedan röra oss ner på joar blå.
imorogn fyller hampus mammsa år så då kommer vi hänga där hela dagen. drikaa mera vin och vara glada.

Jag lovar att jag sak inte dricka fö mycket med vin.

Som janne sa på lektionen idag, de är väl bara att gilla läget.
- var fick han luft ifrån?-

Go kväll.

Måndagsbarn

image91

Situvationen är helt sjuk. vad ska de bli med mig.

Torsdag, Jag är lägenhet strandsatt. solen skiner och här sitter jag, inlåst i mitt hem. Ett hem som luktar sungk rök och dess utom är skitig så att om du hittar en kvadrat meter utan damm har du vinnigt 1 mille. Vi liver men grisar.
Senare idag, efter jag har pluggar, städat ink diskat ska jag ta min bil. hämta felicia och hitta på hampus för att vi ska gå på stan, Vi ska SHOPPA. Hampus mor fyller 50 på lördag så vi ska hitta en kalas present. Nice..

Jo, för er som inte märkte de så ja jag kar klippt mig, Jag ahr färgat håert och nu ser jag ut som mig själv igen. Min blonda period är över,, jag är brunett igen. Tog tre färgningar innan jag vart någelunda nöjd igår men jag sak tillägga att jag är inte nöjd än, kräver nog minst en till för att de ska bli bra men den får vänta ett tag andra kanske jag tappar mitt snygga hår.. . mitt hår gör ont nu..

Jag har vart ledig från skolan i två dagar nu.. idag vart jag de för tt min föreläsare ringde till mig igår och brättad att ja inte behövde komma idag. att vi skulle ta vårat möte en annan gång. Haha det är nog första gånge denan jag gick i fyran som en "lärare" ringer hem till mig. haha.. så ja jag blev ledig. Shit, vad skönt.

Måndags barn - veronica maggio, ett måste för er som älskar livet.

Jag blev ett måndags barn.

Ps.
Någon som vill ut och kalasa i morgon fredag?? jag är SÅ sugen. DS

Du betyder något för någon.

image90
"En hel carzy dag, snöstrom och allt, men jag vaknade och handlade makaroner i alle fall."
-1 nov 06-

På torsdag ska jag kle på mig åka till skolan, för 20 min konsult tid med min Lia ansvariga. sen ska jag hem igen och se på en ny lgh med min "man", nja hurra inte än för vi ska inte ha de, H har fått försig att de är bra att kolla ialle fall, vilken han i och försäg har rätt i men ändå. ORKA..
Jag sitter här med mina små problem, jag känner att de bara växer och växer och inte till min fördel.
Jag skulle vilja lägg mig i dvala nu. sova bort allt. det vore ju det lättaste och ja jag vill ta en lätta genvägen här. jag ahr inte ork eller kraft att varken bråka eller känna kalla kårar..
ORKA..
Det som är så sjukt att det är inga problem med något! jag är för tillfället helt fel fri. Jag ahr tagit bort de som gjort ont och släppt in de som gör mig gott. men just i denna sikund är allt sjut för att ibland tänker jag på iris. det är inte lika ofta längre men de kommer, den tiden är inte rolig. att saknaden är stor, att känsan att något saknas är orerhört jobbig.. jag skull göra vas som hellst för att få kliva in i ett minne jag arh av iris och iva och baa vara där för en stund, det skulle göra mig gott. bara att krama om dem igen.

Så för tillfället är jag ledsen, jag känner min vilsen och rädd, var är alla ni när jag behöve er. !!

Jag ville betyda något för någon.
Betyder jag något för dig??

God morgon

"BjörnG - CarinaB"


Ps, se hela klippet. ds

Blogg??

Jag hatar typ blogg just nu.. Just denna blogg, jag har lagt ner en halv timme och skriva ett inlägg, och ja vad händer, blogg svara in och nu är hela mitt inlägg borta, gott folk detta har hänt förr.

Jag skulle ha velat lägga in ett klipp med BjörnG från kvällen melodi festival, för kunde inte hans bidrag gott vidare?? allt annat sög. Men hans klipp hr inte kommigt upp på youtube än så jag läggar väl upp den när den kommer upp. under tiden läggar jag ipp ett klipp som nog alla intreserade sätt tusen gånger.
Sedan lägger jag upp de bästa jag vet av betner.






God natt, jag måste forsätta plugga.

delade vi taxi.

image88

"jag har drömt att jag skulle träffa dig i många många år,
för jag älskar när du ler så där men ändå är så hård.
Det är väl en vanesak att vara speciel, det är oxå en vanesak att alltid vara själv.
Plötsligt stog du framför mig och jag tog min ända chans
jag gled infram frmhör dig och fick din sista dans.
Det är väl en vanesak men hjärta slogs med kniv, det är väl en vanesak, jag ska hålla mig vid liv,
sen delade vi taxi till andra sidan stan,
jag försökte ta mig samman men det blev mest bara prat.
Det är väl en vanesak men dina ord kan jag förstå, det är väl en vaneska men jag kände som ett fån.
det sa något om hemlighet och följa med dig hem
 jag famlade och svarade ja när klockan just var fem.
 Det är väl en vanesak att följa md sin dröm, det är väl en vanesak att dröma utan sömn,
du letade efter nycken sedan så öppnade du för mig
 jag tog ett steg in i himelen  å sen vände jag mot dig,
Det är väl en vanesak men jag var nära explotion, det är väl en vanesak är de de här som är passion.
 jag kysste dig på kinden och du blottade ditt bröst,
 huden var så blek sen så talade din röst,
 du verkar vara så stel min vän eller är de bara jag? 
visst är jag stel min än sen, så kyste mig försvar.
sen när det blev morgon stog väcka klockan still
jag försökte nå din blick men du vände kinden till
Det är väl vanesak att vara vaken i en dröm, det är vansak att vakna utan sömn.
plötsligt stog jag utanför och dörren din var låst.
då vaknade jag på riktigt och kände mig rätt blåst
det är väl en vanesak att vara så speciel det är oxå en vanesak att alltid vara själv."

-Johan Borgert-
En vanesak

Jag tror jag heter daniel i kväll.

image87

God kväll kära människa.

Jag är lyrisk, jag har sommar spring i bennen, jag vill ha sommar, jag vill ha picknik med vitt vin och kex. Gud jag vill ha sommar. Än är de inte sommar, sol fins de med ingen värme. det är bara februari nästan mars, det är långt till sommaren men jag kan inte berge mig.
Jag har idag avslutat mina två första veckor på skolan. Jag är nöjd, jag är super nöjd. Jag ser inte fram emot decmber när vi lämnar varandra. Jag har ialle fall mycket att göra nu, jag ahr hitills träffat 3 av mina föreläsare och jag är super nöjd, topp betyg, Vg alltså. ser verkligen fram emot resten.. men som sakt jag har mycket att göra, men jag tycker de är skönt att hålla mig sysselsatt, Jag gör ju i alle fall något jag tycker om.. Jag ahr inte valt fel.

Det är fredags kväll och jag har stött på johan borgert och kommer ihåg den gamla goda tiden, Jag får nästan ärligt ont i magen. känner känslan,, jag, johan,, vilken känslor. den sommaren, de var den sommaren när jag bodde i husvangn och anna skulle komfas, jag mins sommar nätterna jag försökte hålla mig vid liv,
hampus och mitt förhållande var forfarande nytt och jag var vilsen.. Men fan vad jag älskar allt.
Johans borgert, kanonen som skrev vanesak, Han skrev en låt till mig, för mina öron, för mitt hjärta, gahh, vi har aldrig möts men våra hjärtan är på samma sida,(men vi har träffats en gång, den gången på öst100 då du spelade med holey madre, kanon. "det pirrar när de ska")
Jag ska lägga till johan på min/hampus ipod och förälska mig igen. Its love..

jag ska lägga mig i sängen. ta mitt kompendie och min ipod som är laddad med johans ljuva röst och läsa. ingen tid skall gå till spillo.

"vad vi om om varandra?, vad vet vi om våran värld?"

Sing M

jag vann en och förlorade en.

image85

Idag den 16 feb är en historisk dag, jag och hampus firar våran 5 mila stålpe med våra vänner. helt otroligt att vi hålt så länge, jag lovar det har inte vart lätt, men vi älskar varandra fortfarande,
Lovely

I veckan böjade jag som sagt min ett åriga utbildning på folkuniversitetet i uppsala, det är oxå hlt otroligt, jag tog mig i kragen och böjade plugga, jag slutade vara vuxen och började studera, ett ricktigt bak steg skulle vissa se de som men de gör inte jag, jag ser de som framgång,, Jag är en framgångsrik kvinna,

Större delen av veckan har vi haft teambuildning, vi har lärt känna alla i klassen (så gått som de man kan på 2½ dag) Vi har hela vecka berättat om oss själva stått inför klassen och betätta saker om vem man är vad jag gjort och vad man vill. det har fått mig att leta djupt inne i mig, hitta mig, vem är jag och vad vill jag. Jag kom fram till att.

Jag är malin, jag är 21 år, fyller 22 i augusti, jag har tidigare gått på handels på westerlundska i Enköping, Jag har tidigare vart bitiks ansvarig på motiv sthlm på arlanda och just nu hålle jag på att starta eget, Jag är social, pratglad och dålig att passa tider, ifram tiden vill jag ha min egna butik, jag vill bli ekonomisk oberoende (vem vill inte de, och det är bara önske tänkande), Jag är rädd att vara med om en bilolycka, rädd för att lämna nära och kära , och att vara ensam. jag blir glad av att det står rosor av ingen anledning på bordet när jag kommer hem. nä det går bra för vad jag gör, när jag har mina nära och kära omkring mig.

det är nog jag, jag vet ärligt inte rickigt men de är nog de närmaste man kan komma just nu..

Ikväll kommer några eller rätt många av våa vänner över, blir väl runt 15 pers hemma hoss oss, kommer att bli lite tråkigt men de fixar sig alltid.

Jag lämnar allt bakom mig ikväll, minnet är svart och jag går inte tillbaka. från och med nu är jag glad, lycklig och framgånsrik. GOOD LUCK..

/m


Student.

Jag är numera student. idag var andra dagen i skolan och jag är nöjd hitills. vi har haft teambuildning i två dagar vilket har lätt oss till att lära känna varandra, igår hade vi mingel bingo som mjukstart sedan delads vi in i grupper för att interjuva varandra och sedan framföra det för resten av klassen, jag gjorde ett kickass framförande, lla skrattade och jag med. sedan målade vi av varandra (det vart en invecklat historia, alla målade någon på allas teckningar, det var läskigt hur vissa bilder vart kopilika till orginalet) . sedan fick i ven info att vi skulle ta md 30 kr idag och att vi inte skulle planera att äta lunch utanför skolan (förstog då att de hade något fuffins för sig). så i dag fick vi beskedet att vi hade 900 kr (30*30) att fixa lunch för, knepet var att vi skulle helst inte använda pengarna, så vi skulle helt enkelt fixa lunch för 30 pers och det skulle helst vara gratis, vilket vi klarade av, efter 2 timmar jaganade hade vi en full fjärdad lunch för 30 pers samt efter rätt och underhålning. skit nöjda. Jag måste facktist säja att jag tycker verkligen om min klass, är rickigt nöjd, får se vad jag tycker om en, två veckor.

Just de,, tack till alla butiker samt resturanger som bidrog till våran gratis lunch.  TACK.

lite bilder från våran lunch på skolan.
    

Imorgon är jag ledig och jag har fult med jobb att göra så jag vet inte om man kan kalla det för en ledig dag.

/malin


Rullar in, rullar på.

Den senaste veckan har jag haft otrolig mycket att göra, jag har vart uppe så sent på nätterna och sovigt till nästan lunch. Jag är helt slut.. men det har vart kul. I tisdags hade jag mitt första smyckesparty, ojoj ska jag bara säja, jag hade hur kul som helst och jag gör gärna om de, Nu vet jag lite mer hur jag ska lägga upp det.. jag har kortat ner mitt sortiment och nu ska jag bara sätta igång att tillvärka mera vilket innebär att jag måste beställa mera pärlor. I LOVE IT... eller inte att lägga ut så mycket med pengar men att få hem alla pärlor THAT I LOVE.. Sedan har jag fått ett erbjudnde av carro (min gamla klasskamrat) som jag inte kan säja nej till, Haha jag har suttigt hela dagen och målat, jag har så kul just nu. Jag vet ärligt inte hur jag ska ha tid med skolan nu när allt börjar rulla på och pengarna börjar rulla in. Jag ahr det så jävla kul just nu..

Imorgon ska jag åka till v.rås och ärligt talat försöka schoppa lite, jag känner mig värd av lite nya kläder till när jag börjar skolan. sedan ska vi (jag och H) till tina eftersom hon fyller 20 på söndag och ska ha kalas på lördag, sedan på söndag kommer min mamma och pappa samt Hs föräldrar och lilla syster på middag.. (det har tagit oss ett och ett halft år att bjuda dem på middag, haha nu när vi tänker flytta och allt.)

Idag pratade jag och H om de,, att flytta, vi vill nog de, eller han vill de, jag vet inte än. eller jag vill men jag älskar mina tapeter, mina skåpluckor, mitt nya golv, nya kranen i badrummet. jag vill ta denna lägenhet och plocka ut den och sätta den i ett annat hus. går de?? nää jag vill nog oxå flytta, göra nått annat, är så jävla trött på VV11. gud ge mig något nytt.. det ända som inte käns rätt i mitt liv just nu är nog ändå VV11.. ge mig ett nytt hem, ny grannar helst gamla goa tanter och gubbar så kan vi få lite lungn och ro någongång.

Jag har så mycket att göra och jag älskar det, på måndag böjar jag skolan och det pirrar i magen..

/M


Bubbly

Idag vaknade jag av att de ringde från dagis, min telefon hakade upp sig och jag kunde inte svara, de har inte ringt igen så de är ju skönt. Jag är hemma denna vecka oxå..  för på måndag börjar jag skolan, jag som har väntat så läge och nu äntligen ska jag börja skolan. Hampus lilla syster felicia tittr alltid konstigt på mig när jag säjer att jag är så avis på henne att hon pluggar, (hon går viseligen i 7:an men ändå) hon tycker jag är sjuk i huvet för att jag vill plugga friviligt.. Jaja men jag har längtat enormt, Jag har lämnat motiv stockholm bakom mig vilket käns konstigt, men nu har jag de. jag ska starta eget med hampus och börja skolan,, två flugor i en smäll.

Just nu har jag lite panik eftersom jag inte hittar mina antagnings papper, där det står vilke tid jag börjar, vilken portkod de är och vilket rum jag ska sitta i,, jo panik må jag säja är det nog minsta jag kan säja.. men men det är väl bara leta vidare någonstans måste de ligga jag kan ju inte ha slängt dem utan anledning, (eller så var anlednigen att de låg ivägen och jag slängde dem utan att veta att de var de papprerna jag slängde.)
Vi har nsökt på 3 nya lgh idag, frågade hamous, vill du verkligen flytta och han svarade med att det är bara en intresse anmälan bara för att vi ansöker den betyder inte de at vi måste flytta,, Jag hatar känslan att bo här, men jag hatar mer känslan att vi båda vill flytta. vi tycker inte om detta, vi tyker inte om våran så kallade "kära granne" Jag håller räkningen till den dagen han flyttar, man kan inte bo såhär. polisen är i trapp uppgången titt och tätt. fan man känner sig inte säker till en halv %

sedan kommer linda hit och hälsar på idag. hon och wilmer skulle besiktiga bilen så då skulle de komma förbi.. ska bli trevligt.

Må gå och föna håret nu...

jag känner mig lättare.

Jag som typ alla har nog fobi för vågen, vi köpte en för bra länge sedan men jag har bara stått på den två gånger, den gången vi köpte den och sedan igår, sedans dess har jag gått ner hela 7 kg, det är helt fantastiskt, jag ahr lixom inte gjort någon specielt, jag trodde tilloch med att jag gott upp. Aja nu gäller det väl att fortsätta i denna stil. äta rätt och vara ute och gå mera.

aja på tisdag ska jag ha smyckes visning och sen nästa måndag börjar jag skolan..

/m


RSS 2.0