Mitt år.

God dag.
Detta är min årskrönika.

Året började på min balkong. En kväll natti nu mera januari. festen slutade i kras, men den slutade. 1 jan påbörjade jag året med att jobba, jag såg inte då att detta skulle bli att bra år. jag såg bara svart vitt. I slutet på jan var det dax att begrava iris, det avr nog bland det jobbigastejag gjort i mina vuxna liv, (jag saknar henne än)  I januari hade jag långt brunt hår, desamma med hampus. Januari var en seg månad.
  

I februari var jag på personal fest samt så firade jag och hmapus 4 år tillsammans + att min mamma fylde 43 år, februari gick förbi rätt så snabbt, jag var mest hemma och surade, jag trivdest inte på jobbet jag ville bara sluta, jag orkade inte. Jag köpte sim kort och började simma 1 gång i veckan vilket håll i ca 3 veckor. jag var grinig hela feb.


I mars var det sol, snön var ett minne blott och man längtade till solen. jo jag såg den inte så ofta eftersom jag jobbade hela tiden. jag hann inte äns ta kort i hela mars men jag han köpa min nya telefon (som strulat hela året), mars sög 2007.


I april åkte vi till ullis och mattiasför att fira påsk, det vart påsk bord och kalas, Det var länge sedan jag mådde så dåligt efter en fest. Hampus körde sin halka i aril oxå, en bit på vägen till körkort ialle fall. Sedan hade vi även året första grillning på gården. det var svin kalt och mysikg när vi satt därmed våra grillar och drack vin. jag blev även blond i april.
   

I maj var vi upp till rättvik för att unfästa iris.Hom fick en underbar plast på mora kyrkogård, med utsikt över vattnet och med bara nära familj och vänner omkring sig ( jag råkade radera alla bilder från denna underbara stund. I suck) efter detta åkte vi och fiskade, jag fick den snyggaste rödningen jag sätt det ösrengade men jag skulle promt ha min FISK.. Sedan hade lindas maga blivigt större, Annars så jobbade jag hela Maj, Maj sög en hel del för mig


I juni tog mina lilla syster studenten. min pappa fylde 49 och jag åkte på mina fösta dagars semester för sommaren. SWEET.. Sedan klippte jag av mig håret..
 

I juli tog jag ut mera semester, hampus fyllde år och jag tillbringade 2 veckor på rumnarö, det var sol, rengn, sol, rengn, det var en underbar månad, mycket just för att jag var ledig. Jag älskar skärgårds livet,


I augusti tog jag semester igen. var i rättvik linda fyllde 24 Jag fyllde 21, sedan var det in jobb månast, jag har jobbat på motiv i 1 år denna månad. Sedan har linda blivigt väldigt fet. senare denna månad snarare den 26 augusti kom min systerson till världen. Lilla wilmer. Jag och hampus vart på orsa grön klitt och såg på björnar. Sedan hade jag en brakfest på min födelsedag.


I september, var jag och hampus på pablo på kina teatern i sthlm. Min lilla syster fyllde 19 år. jag körde av vägen med min bil, jag blev sjukskriven och sa upp mig på motiv stockholm. En rik månad.



I oktober var jag hemme mest eftersom jag var sjukskriven föra veckan på denna månad, jag åkte upp till rättvik för att gå på marknaden samt åka och träffa ivan med min familj (när vi var uppe i rättvik stätte vi på bonde söker fru sussane och hennes nya man, ni kanske redan vet vem det är.(: ),  sedan jobade jag måna sista 2 veckor. det vart mycket med jobb den här månaden (ialle fall de där två veckorna i slutet) Sen var jag hemma och väntade på att dagis skulle ringa.



I november förberädde jag mig för julmarknaden i december, jag stickade och tillvärkade smycken till en hastihet på 1000 km i timmen. Jag har jobbat mycket på dagis denna månad. Sedan var vi och hälsade på hampus morbror som precis flyttat, vi hade fest och gick sedan på joar, sen var månaden slut.


i december var jag och em på julmarknaden i enköping. jag har jobbat rätt mycket på dagis denna månad, wilmer döptes och jag var på julmiddag på motiv och vi firade jul med familjen. Jag var även på skolan jag sökte i november, fick sendre reda på att jag KOM IN...

    

MItt år i smått och gott. Jag sluter detta år med att nu ihelgen åka till rättvik sedan på måndag självaste nyårsafton ska vi till emelie och markus och fira med våra vänner. 

Gott nytt år. /M
 

Driving home for christmas

Idag är det den 22 december och det är dax för min julafton, vi slog våra huvun hipp och komfram till att i år ska vi fira jul den 22 december, det funkar alldeles utmärkt för mig, jag får chans att fira med min familj och min extra framilj. Jag har köpt alla julklappar en julgran och packat väskan. Jag åker hem till jul.
 
Jo i natt då har vi sovligt mycket? Svart till den fråga borde vara ja de har vi men nej de har vi inte,ännu en gång så har våran "kära granne" bestämt dig för att äga hela universum. hela kvällen höll han på och skrika där nere, han spelade hög musik så jag och hampus beslöt oss för att försöka sova i alle fall. till slut somnade vi. men klockan kvart över 4 skog han till igen, jag avr vackan tills hampus skulle gå till jobbet vid 7 sen avr det tyst.jag sprang runt här hemma i toflor och nattlinne och kollade ut ur fönsterar lysna på vad de skrek. (ärligt talat så är mab rädd) vid kavt i 6 rullade det upp en polisbil, så någon i huset måste ha ringt dem, jag stog på hel spänn, det vart tyst där nere, och polisen åkte igen. När hampus surt gick till jobbet gick jag oh sov igen, jag fick sova igen. lovely..

Aja, jag ska städa klart i lgh:n och sen åka och köpa glitter till granen samt en tändare till linda så att vi kan få se på finla ljus och en fin gran.

God jul och gott nytt år.

Folkuniversitetet

image18


Grattis till mig.

Idag fick jag mitt antagnings brev till skolan, och vet ni vad? från och med nästa år är jag student. HURRA HURRA HURRA. Jag delade min lycka med hampus, en annan postis och tina.GOD JUL, jag är antagen.
Jag ska köpa en flarra skumpa och fira detta med mina familj som än så länge är ovenande av denna goda nyhet. fanvad glad jag är. sedan fick jag mina pengar från alfa och imorong får jag lön från komunen. SUPER NICE..
Jag håller tummarna för att tjejerna som jag arbetade under info dagen med även dom kom in, det skulle vara trevligt.

Jo vad ska jag mer säja. Jag och tina var på stna idag, vi fickade lunch på kakelungen, jag köpte en macka och en läsk för 70 kr och jag drack varken upp läsken inte häller åt jag upp mackan.. åå jag var propp innan vi gick dit. Imorgon ska jag och tina gå ut och gå. nice.. lite motion har aldrig skadat något. 

I tisdags så fick jag veta att en av de andra som jobbar där jag jobbar inte tycker om mig, (denna person jobbar i en anna grupp och jag ahr träffat henne en gång) an ansåg att jag var lat. hon grunde det på att jag hade sakt upp mig på motiv ochatt hon trodde att jag bara jobbade på dagis tre dagar i veckan och sen låg jag hemma och pillade mig i navlen resten av tiden. haha.. jag vart besviken, men sen när jag kom hem intalade hampus för mig att alla är lite lika duktiga som mig. Så mycket beröm jag har fått senaste tiden ska inte glömas för att någon tant tror hon vet bättre. För som hampus sa. Jag vågade säja upp mig, jag vågade hoppa ut utan liv lina i den uppna världen. samt så jobabr jag timme fortfarande på motiv, jag jobbar på alla olika dagigs. jag stog på julmarknaden, jag jobbar hemma med mina smycken (hemsidan kommer nsart upp) jag är aldrig lat när de kommer till jobb... så de så.

Sedan så ska jag fortsätta vara gald för att jag har SANNA när till, hon ska komma på em och markis julfest och ännu en gång säjer jag de. vi ska rocka "rockring" på nyår. de komemr allt bli sjukt kul med dem där. Nu är det bara dax att hålla tummarna får tiny och annte.  Tur att man har goda vänner. =) HAHAHA

/M

Im happy

JO idag då, som ett brev på posten. jag får pengar från alfa, en fin och ärlig summa på mitt konto på torsdag, Med glädje säjer jag VÄLKOMMNA IN PÅ MITT KONTO,,, godjul alfa.

Sedan verkar det inte vara någon som läser min blogg, så vad fins det för mening för mig att skriva om ni er komenterar någon gång ibland. ??

/m


I ett nötskal.

image14


I mitt kök vill jag ha lung och ro. jag vill kunna ställa mig och laga mat och känna doften av matos, jag vill kunna sitta ner vid mitt köksbord och äta frukost eller ta ett glas vin till maten, jag vill kunna baka, pysla och ha lung och ro i mitt kök. Kan jag de? NEJ, ett ständig rökmoln av cigaretter ligger och pyr i mytt kök, ett ständigt oväsende, en ständig oro och ett ständligt illa mående av alla cigaretter som utplånas hos min granne som inte äns har känslan i sig att gå ut på balkongen att röka.

I mitt vardgasrum vill jag ha lung och ro, jag vill kunna sätta mig framför tv och se på en film en torsdags kväll, eller till och med en söndags kväll. Jag vill kunna sätta mig vid min dator och surfa i min ensamhet, Jag vill kunna ha lung och ro i mitt vardags rum kan jag de? NEJ, ett ständigt liv, ett ständigt oväsande, rökluckten är nästan samma här inne som i köket. Jag önsakr jag viste min grannes schema så jag skulle kunna planera att inte vara hemma när ahn bestämmer sig för att han är ensam i hela huset.

I mitt sovrum vill jag kunna sova, lägga mig ner och läsa en bok eller bara vila efter jobbet. Jag vill kunna ha en sov morgon på en lördag, kanske till och med på en onsdag. jag vill kunna njuta i mitt sov rum. kan jag de?? NEJ.. det var länge sedan jag kunde vakna med rung och ro i mitt sov rum. Minst en gång i veckan ska jag vakna eller inte kunna somna för att ännu en ång så har min granne bestämt sig för att han bor ensam i hela huset.

I mitt badrum vill jag kunna ta ett lungt bad med lite doft ljus och badskum. jag vill kunna gå på toaletten och ha lung och ro. jag vill kunna fixa mig i mitt badrum innan jag åker till jobbet. JAg vill kunna ha lung och ro i mitt badrum. kan jag de? NEJ, ett evigt skrikande och och röklukten är borta pga av alla doft ljus jag låter brinna för att kunna känna en doft jag facktist tycker om. vilket oftast slutar med en doft av äpplen och cigarett fimp.

I min hall vill jag kunna kle av och på mig i lung och ro när jag antingen kommer hem eller går till jobbet, jag vill kunna öppna mina gaderober och ta fram mina mjukis kläder och sedan gå in i mitt vardags rum och ta det lungt. jag vill kunna känna boften av våra nya hyasinter och granen. men nej när jag öppnar min dörr till mitt hem slås jag med denna cigaretfimp lukt som får mian öhon att tåra.

Jag vill flytta, jag vill kunna bo där jag minst en gång kunna kliva in i mitt hem utan att gråta, jag vill kunna vara hemma en onsdag och känna att jag kan sova att jag kan vackna på eget behag, jag vill inte bo i skogen, jag vill bara ha grannar som respekterar mig,

M



We never change

20560-13


Jag gjorde det mest sentementala man kan göra i dag, jag läste mina gamla dagböcket. facktum är att jag inte rickigt mins mer än hög och låg pungterna i mitt liv, när jag läste min dagbok (alla tre) så kände jag mig liten och rädd, stark och orädd hur det nu än går ihopp. Jag tror inte att vi ändras mycket när man blir äldre, kanske värderingar och drömmar kasnke men inte personligheten, den kommer nog alltid vara den samma i grund och botten. jag tror att man har kvar samma räddslor och annat för annars är det ingen mening att ha en grund.

Idag är jag ledig, jag känner mig glad efter min sovmorgon tll 9.30, den längsta på bra länge, jag har julstädat och sk snart dammsuga hela mitt hem, torka golven och torka av alla hyllor, bord och annat som samlar damm. ajg känner mig glad när rummen blir klara ett efter ett. Jag börjar känna mig hemma här mer och mer, men vi leter ändå nytt hem. la 2 bostads ansökan i förrgår, jag är rädd att vi blir kvar här ännu längre än vad vi klarar, Jag hatar detta jag vill inte flytta men jag vill inte vara kvar.

Hampus hittade sin julklapp igår, han rotade i mitt skåp för att hitta julsaker, han hittade min gömma, ni kan inte ana vilken ilska jag hade då. jag har lust att hitta hans gömmor och bada i dem sen när han kommer hem från jobbet,. men jag är inte sån. (idag i alle fall,) för jag ahr inte tid  att vara sådan längre,.

Nu är väl nyår bokat, tror jag. vi ska till makis och emis i år igen, sanna och patrik kommar vilket är min största höjdpungt, sanna och jag ska mer eller mindre vara bästa vänner när året 2008 skålas in. haha.. stackars sanna.

Peace out.

kanye west

Jag måste säja att jag älsakr nästan denna man. såg honom på någon talk show på tv förra veckan och han är en mänsklig människa. Jag ahr lysnat mycket på han senaste tiden och jag tycker om hans nya skiva, spec den låten med chris martin. jag blir glad och dansar i ring haha..

denna vecka har jag först jobbat på dagis sen i går var jag på min interjuv på skolan vilket jag kände slutade i ett fjasko. jag håller fortfarande tummarna och hoppas på det bästa. får veta på fredag om en vecka om jag kom in eller inte. fan vad nervös jag är. Efter interjuven åkte jag till sthlm för att gå på julmiddag på en thai resturang med motiv sthlm, det avr trevlig, träffade mina underbara arbetskamrater och chefer.

imorgon är det lucia och jag ska ha sov morgon, våga inte väcka mig, jag är slut,. jag är helt slut. 



peace out.


This is my words

jag sitter här bland billiga parfymer och har dåligt samvete. människor ser på mig och de luktar illa, de har billig parfym som sticker i nästan, jag mår illa, känner mig yr och ledsen. Jag har jobbat på arlanda i dag, en lördag som verkligen gått i spillo, jag arh inte haft många kunder men det glädjer mig att det är lördag och jag får ob, jag älskar ob lördagar. Jag har i lungn och ro kunnat bara sitta och tänka på vad jag egenligen gör. Jag känner mig aktiv, jag ahr inte vart ledig många dagar sedan jag sa upp mig. jag är endast ledig 3 dagar till innan jul. sen är de jul och sen jobbar jag igen. Aktiva malin, jag önskar jag fick mera pengar för vad jag gör. för jag jobbar endast för åengarna nu, jag har inte något annat väl än att tänka på det så. JAG, Malin jobbar bara för pengar, inte för ERFARENHETEN, inte för KÄNSLAN, inte för SYSELSÄTTNING, nej, bara för pengar. JAg lider av att inte jobba, jag är beroende.

Imorgon är det min systersons dop. jag ska klä mig fint och stå längst fram bland prästen och de viktiga för att hålla i wilmer när han döps till wilmer. jag känner mig ärad att får vara gudmor till wilmer, det är en numera oviktig betäkning med det är min betäkning, jag är inte bara moster, jag är gudmor också. JAg vet inte vad jag sak ha på mig.

På tisdag ska jag till skolan, den skola jag tror jag hoppas på komma in på en ettårig utbildning, heregud jag kanske kommer vara student nästa år. det är helt sjukt. leva på kärlek och vatten. jag hoppas, eller jag hoppas inte. vilket som. jag kan vara nått nästa år.

jag vill flytta, jag och hampus letar nytt hem. SÖKES, två i stan, mysig, äldre grannar med katter, stor balkong med utsikt, till två skötsamma ungdomar som vara vill ha lite lungn och ro..

det är lördag, snart söndag och jag sitter på arlanda, biter mig i läppen och vill bara åka hem..

/M


I remember..

Jo vad säjer man. för två helgen sedan var den bäst på väldigt länge, Linda och stefan kom för att käka middag. jag var hemma hela dagen för att städa tills våra gäster kom, vi käkade fisk gryta som jag lagade själv. det var skönt att de kom över, vi borde göra sånt oftatare.

senare på kvällen kom alla våra vänner över för att umgås, det vart både vin öl och gamal cider och en taxi resa ner till joar. jag och hampus fick gå ner eftersom vi inte fick plats i taxin men det gjorde inte så mycket för oss eftersom vi inte är ute och går så ofta, väl nere på joar var det bara jag och mia kvar, hampus och dennis hamnade i någon sofa någon stgans och jag och mia dansade till fronda som SÖG, men det var väl ok ändå. Mia är helt fantastisk. vi pratade om att jag och hampsu skulle flytta till malmö. hmm varför inte.. kvällen slutade med frusna fötter och faktum att vi trodde att vintern var här.

lördagen tog vi bara det lungt vi var på promenad och sedan fikade vi hos hampus mormor och morfar, det var fösta gången på över ett år som vi har gjort något spontant och inte under hela dagen inte tittade vi på klockan en ända gång. jag älskar mitt liv just nu. på kvällen åkte vi till dennis och mia såg på film och käkade bakfylla mat som mia så väl vill att de ska heta. kvällen slutade kl 1 då dennis redan sovigt i sofan i 45 min.

söndagen, chila.


Välkomna till malmö,

image12image10

Faster harder stronger



varje gång jag ser denna video blir jag glad. so whay not..

RSS 2.0