en midnatts dröm.


Efter en tids semeter är jag hemma igen, nog måste jag erkänna att jag haft lite mer semester än vad som var planerat från början men jag har haft mycket för mig som förhoppningsvis drar in lite pengar snart=)
Jag har vart i full tappning med att fixa min hemsida, jag som var tvungen att byta leverantör där och fick börja om från början igen. Den nya hemsidan är lite svårare så hampus har fått hjälpa mig en del, men den tyrsig och den kommer vi så fin.
Sedan i tisdags var min dag. Jag satt mig typ klockan 9 på morgonen och jobbade, kollade min mejl och ja sidär jag hade fått mejl från en pappesleverantör som jag verkligen velat ha samt behöver för att kunna sälja mina kort. Sedan vid 10 hade jag jobbat klart för dagen och ja jag hade hunnig med massor jag hade en super dag ialle fall.

Nu är de torsdag och jag har postat i väg min första order. Jag har fått svart från en till leverntör och ja du det rullar som de ska just nu. Har fullt upp med min nya kollektion och ja vad ska jag säja.. I LIKE IT..

Till hösten kommer jag även att hålla kurser i kort tillverkling så håll ögonen öppna för det är något som du inte vill missa..

Jobbet kallar och jag är hungrig

/Miss M

Dags att packa.

God kväll.

Efter att jag haft 5 dagar hemma med hampus är det dax att packa väskan igen och åka upp till rättvik.
Jag har sett fram emot denna vecka mycket. jag ska umgås med min familj (anna jobbar tyvärr) och så ska jag röja plugget och sedan ska jag måla min lilla stuga, den kommer bli så fin att ni kommer svimma..

Jag har även massa jobb att göra, hem sidan ska upp, varorna ska tillverkas och fotograferas, bokföringen ska göras och jag ska känna min nöjd. Jag vill bara få ut hemsidan så jag kan berätta för alla er vad den komme heta samt hur den kommer se ut. ska bli hur kul som helst.

Jag klippte mig i tummen idag, det vart ett djupt jack och de jör fasiken så ont. tur att hampus var hemma så han kunde plåsra om mig. i morgon lämnar jag han hemma och jag far iväg för att träffa min familj.

Sedan mina vänner den 9/8 är de picknick som gäller så boka in de i era kalendrar jag vill ha en kväll med er.

Dax att packa för skoj.

/Miss M

En stolt moster

Wilmer


(Bild från www.lindiz1983.blogg.se)

Igår fick jag höra en underbar nyhet, min älskade syster son samt fadder barn, HAN HAR BÖRJAT GÅ.. 
han går nu på egna ben med egen kraft.

Moster är så stolt.

Miss.Moster

Gott folk jag är sommar brun

God kväll.

Jag är så seg på att skiva i min blogg numera, nu när jag har annat att göra.
Jag har i alle fall i dag komigt hem från 1½ vecka i skärgården med H's familj, Vi har kobbat (vilket innebär att vara på en ö hela dagen under stekande sol och dricka vin) vi har även badat, solat, käkat god mat och fiskat (min favvo hobby på landet) men nu är jag hemma och ja glad för de jag har som sagt tidigare SÅ HIMLA MYCKET ATT GÖRA...

Jag har i dag börjat på min hemsida och jag är rikigt riktigt nöjd hittills. i morgon ska jag betsälla varor och sedan sätta in pengar, köpa 25 års present till min stora syster.. skönt att de bara är torsdag i morgon.

kobbe

Miss.M

Sommarlov

Från och med förra veckan nämare sagt från och med i torsdag gick jag på sommarlov, Jag började mitt sommarlov med att gå till banken och fixa det sista med mitt företag, NU ÄR ALLT KLART, nu är de bara tuta och köra.

Sen i helgen var jag till Rättvik och gick på Bröllop, den roligaste festen jag vart på på väldigt, väldigt länge. Jag grät igenom hela vigsen och skrattade mig igenom hela efterfesten. SUPER NICE.

Nu, idag, i detta regn som spritt sig över hela samvete ska jag åka ut till skärgården för att få lite lung och ro. (snarare jag ska jobba, jobba lite mera och sen efter de ska jag göra klart mitt jobb. Jag har beställt matrial som kommer ut dit på onsdag så jag kommer att ha att göra.

Aja jag ska packa ner datorn nu.

Trevlig sommar.

Miss.M

RSS 2.0